Stappenplan

Stappenplan

Wij gaan voor een optimaal resultaat, om uw wensen zo goed mogelijk uit te voeren werken we met een stappenplan.

  1. Inventarisatie van uw wensen. U vertelt ons al uw wensen, eisen en ideeën. Een bouwkundige tekening, plattegrond, sfeerplaatjes of al een eigen idee tekening ( hoeft niet professioneel te zijn) en een budget zijn zeer welkom. Ook het turn-key opleveren van uw project is bespreekbaar. 
  2. Ontwerp en offerte. Op basis van gemaakte afspraken ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsindicatie en een eerste globale ontwerpschets.
  3. Uitwerken details. We bespreken de details en de prijs opgave en gaan beginnen met tekenen, dit is niet altijd meer kosteloos als de opdracht onverhoopt niet meer door gaat.
  4. Goedkeuring. We controleren samen nogmaals de details, levertijd, etc. en geven een vaste prijs af. Na ondertekening door beide partijen kunnen we aan de slag.
  5. Werkvoorbereiding. We werken met een klein team er is dan ook maar één persoon uw aanspreekpunt. Hij meet in, maakt de tekeningen, volgt het productie proces, en verzorgt de planning rondom de levering.
  6. Productie. De meubelmakers gaan met behulp van moderne machines het geheel maken. Als u wilt kunt u tijdens de productie gerust eens komen kijken. Indien mogelijk kunnen we dan nog details aanpassen. Dit geldt ook voor de afwerking. Omdat we een eigen spuiterij hebben kunt u op het eind nog mee kijken naar kleur, structuur, glansgraad enz.
  7. Monteren ter plaatse. Een van de meubelmakers die aan uw project gewerkt heeft is er altijd bij met het plaatsen. Natuurlijk proberen wij dit met een minimum aan overlast te doen.
  8. Garantie. Wij zijn CBW erkend. Vraag gerust naar de voorwaarden dan geven wij u die mee bij het afsluiten van de order, dit geldt ook voor een onderhouds-advies.