Woonwinkel

Onze winkel is onze trots, waar we dagelijks mee bezig zijn. Deze is onderdeel van de prachtige boerderij van landgoed ,,Bottesteyn,, waar ook de eigen meubelmakerij en meubelspuiterij gevestigd is.

Wij ontvangen u graag in de orangerie, waar ook een deel van de kunst / keramiek collectie staat van mede eigenaar Marion Murman. Daarna loopt u diverse kamers van onze boerderij in, waar we verschillende sferen en combinaties van meubelen presenteren, die u niet overal zult tegen komen. Natuurlijk is er heerlijke koffie, klaargemaakt in een maatwerk keuken, die midden in de showroom staat. Samen met een van onze adviseurs kunt u in alle rust de producten bekijken, maatwerk bespreken en een optimaal advies krijgen voor uw eigen woonsituatie. Uiteraard zorgen wij dat alle producten perfect naar wens worden gekleurd en door ons zelf geplaatst, en staan dan ook garant  voor jarenlang woongenot. Onzeinspiratie halen we overal vandaan, van internationaal beursbezoek tot het bezoeken van tentoonstellingen, steden etc. 

Wilt u zelf de showroom ervaren, of eens in de meubelmakerij rond kijken ?  Kom eens vrijblijvend langs of maak voor maatwerk een afspraak met één van onze adviseurs. Hierbij nog meer foto's voor een impressie van onze woonwinkel.